Serus Renault Sniper Koyo Loctite Skf Aim Unior Dacia Lucky Xeramic

Technical

United _states _flag _16 Italy _flag _16 Romania _flag _16

In aceasta sectiune vom incerca sa recomandam pilotilor si tehnicienilor din kartingul de performanta si nu numai , prin diverse articole , sfaturi despre setarea sasiurilor si detalii despre service-ul si reglarea motoarelor.
Primul articol este semnat de Matei Mihaescu si va fi despre setarea sasielor CRG si MARANELLO
Articolul este in engleza si dorim sa ramana asa , deoarece in romana diverse expresii nu se pot traduce , nexistand un limbaj tehnic specific corespondent si o eventuala traducere ar cauza confuzii si nu in ultimul rand toti cei care vor sa continue drumul spre inalta performanta in motorsport trebuie sa cunoasca foarte bine acest basic limbaj in limba engleza.
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest limbaj din lumea motorsportului , tehnicienii CRG Romania va vor sta la dispozitie cu interpretarea acestor recomandari la fiecare etapa a Camp. Nat. de Karting Dunlop organizat de FRAS.

See next pdf

Set Up Recomandations

FISA SET-UP CRG

 

Sniper 3 New camber/caster CRG setting adjustment

Vezi AICI VIDEO

Urmeaza un pachet de 5 articole care se refera la setarile recomandate pentru conditiile din Romania , valabile doar pentru sasiele CRG sau Maranello si a motoarelor Maxter , Parilla , TM si Maranello . Pentru detalii tehnice ale motoarelor Maxter XF (KF) si Maxter MXO (KZ)  ,  in partea finala a listelor de preturi (sect downloads) , se pot consulta aceste detalii precum si setari ale carburatiei in cazul MXO(KZ)

1.Manual set-up CRG

2.Detalii carburatie KF

3.Detalii set-up kart

4.Detalii unghiuri fuzete fata

5.Recomandari pentru MINI 60

 

DURITATI SASIE CRG (HARDNESS CRG CHASSIS)

CARACTERISTICI MONOPOST GP3

CARACTERISTICI MONOPOST FORMULA 3

SPECIFICATII FORMULA 3 EURO+ITALIAN SERIES

Gear Raports KZ

Parilla KF Engines Manual

Carburator  KZ   DELL'ORTO 30 VHSH

Dunlop Tyres Pressure

Rotax Engine Service Manual